29 Mart 2010 Pazartesi

Diego Alfredo Moreno Lugano Kısaca "Tota"


Sezon başında Fenerbahçe'nin en tartışılan isimiydi belkide.Sözleşme imzalamayacak İtalya'ya gidecek Roma,Fiorentina peşinde.Yok Lazio'ya imza attı derken Fenerbahçe'ye imza attı.Aldığı,alacağı ücret konusunda çok tartışma döndü.Ama ne kadar alıyorsa helali hoş olsundur.Sonuna kadar hak ediyor.

Fenerbahçe Lugano'nun sakatlıktan kurtulduktan sonra oynadığı 5 maçta kalesinde gol görmedi.Defansta o olmayınca savunmamız yol geçen hanıydı.O defans hattının bel kemiği.Lugano oynamayınca defansın bütün zaafları ortaya çıktı.Onsuz çok puan kaybettik.Eğer takımını 1 ay yalnız bırakmasaydı şuan lig tablosunun çok daha farklı olacağından adım kadar eminin.

Lugano yokken oynadığımız maçlar hakkında kısa bir bilgi verecek olursak.
Birinci ve ikinci hafta takıma yeni katıldığı için Daum oynatmak istemedi ve Denizlispor ve Sivasspor'u rahat geçtik.
Ardından 9. haftada Gaziantep deplasmanında sarı kart cezalısı oldugu için takımını yalnız bıraktı ve 2-1 mağlup olduk.
Fenerbahçe'nin 7 Şubat 2010'dan 7 Mart 2010'a kadar 4 haftalık bir süre içerisinde oynayamadı.Fenerbahçe'nin bu süre zarfı içinde oynadığı maçlara bakacak olursak.
Evimizde oynadığımız Diyarbarkırspor maçının 82. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı.Ve o çıktıktan sadece 1 dakika sonra gol yedik.O maçın sonucu 1-1'di.Manisaspor 2-2'lik beraberlik.Bursaspor karşısında Saraçoğlu'nda 2-0'dan 2-3'e maç verdik.Olimpiyatta İBB'ye 2-1 mağlup olduk.
Avrupa Liginde riske edilerek oynatıldığı ilk Lille maçının henüz maçın başında sakatlandı.O maçı 2-1 kaybettik.Lille ile burada berabere kalarak Avrupa'ya veda ettik.Ayrıca Türkiye Kupası'ndaki 1-3'lük maçtada yoktu Lugano.

Kısacası Lugano'nun oynamadığı her maç her dakika bize 10 puana mal oldu diyebiliriz.

İyi ki döndün Lugano , iyi ki bizimlesin !

28 Mart 2010 Pazar

"O Forma İçin Biz Ölürüz Siz Savaşın Yeter"

Başını Taşlara Vurursun

Denizlispor için haftalardır kesin düştü deniyordu. Ama biraz olsun canlanmışlardı, hatta üstündekilerle fark da bayağı düşmüştü. Kimdi peki bu üsttekiler, yani onların rakipleri?

- Manisaspor
- Diyarbakırspor
- Sivasspor

Diyarbakır dün yenilmişti zaten bu bile motivasyon sağlamalıyken üstüne bir de bugün Sivas son dakikaya kadar mağlupken (berabere bitti) ve Manisa berabere götürüyorken bunlara ekstra olarak bir de sen 2-0 geriden gelip maçı 3-2 yapıyorsan daha ne olsun? Yani sen tüm bunların sağladığı motivasyonla kendi sahanda bu skoru koruyamıyorsan "başını taşlara vurursun".

Düşme hattı:

G.Birliği - D.Bakırspor: 1-0
Antalyaspor - Manisaspor: 0-0
G.Antep - Sivasspor: 2-2
Denizlispor - Kasımpaşa: 3-3

27 Mart 2010 Cumartesi

Ara Bitti

Malumunuz uzun süredir buralara uğramadık yazılardan da anlaşılacağı üzere. Nedendir bilmiyorum yazasım gelmiyordu, zira ekip arkadaşlarım için de aynı şey geçerli. Ara verirken duyurmadık bari dönüşümüzü duyuralım. Yine buralarda olacağız dostlar.

Not: İçerikte bir değişikliğe gidilebilir, böyle bir şey olursa duyuracağız yine tabii ki.
Related Posts with Thumbnails