4 Eylül 2009 Cuma

Emre Belözoğlu #5

Tamam Emre hırçın kabul ama bakıyoruz ki ilk 4 haftada 16 faulle en çok faule maruz kalan futbolcu. Bunu biraz açmak gerek. Neden açmak gerek? Çünkü herkes neredeyse her hafta Emre'nin yaptıklarını tartışıyor, eleştiriyor. Peki ya biraz objektif baksak? Yani en çok faul yapılan bu adamın üzerine oynandığını düşünemez miyiz? Futbol bu, teknik direktörler başarı için her detayı düşünür. Şahsi fikrim Emre'nin bu istatistikte 4 hafta sonunda lider olması bununla alakalı işte. Emre'nin üzerine oynanıyor. Teknik direktörlerin bir çoğu Emre'nin bu hırçınlığını bildiği için her maç öncesi onun üzerine oynanması için görevler veriyordur. Mesela son maçta Emre'nin atılmasına neden olan Nizamettin, 13 faulle en çok faul yapan 3. futbolcu. Bu adam biçilmiş kaftandır Emre'yi çileden çıkartmak için, ki görüldüğü üzere başarılıda olmuştur.

Tamam Emre hırçın ama kabul edelim ki bu adam bize lazım. Fenerbahçe için lazım demiyorum ama bize lazım diyorum. Yani milli takımımız için lazım, hele ki böylesi kritik bir viraja girmişken. Emre gibiler kolay gelmiyor bu ülkeye artık her maç sonrası onu tartışmak yerine biraz olsun destek olmalıyız. En azından sırf onu sevmeyenler eleştirmek için eleştiri yapmasınlar. Şu adamı biraz olsun rahat bıraksınlar. Ne yapalım karakteri bu adamın, böyle diye onun gibi bir yeteneği her hafta tukaka diye eleştirmek ne kadar doğru?

Anlayın artık değerli medyamız, bu adam hem milli takım için hem Fenerbahçe için olmazsa olmaz bir adam. Kendinize rant sağlamak yerine biraz olsun objektif baksanız olmaz mı?

4 yorum:

erdem dedi ki...

Milli takimda da bizi 10 kisi biraksin diye mi lazim, yabancilar kiskirtmayi bilmiyor mu? Cevap da belli hani, yasanmis ornegi var.

Oxoskva dedi ki...

Belkide bir yolu vardır onu düzeltmenin, benim söylemek istedğimde bu ya. Yoksa olanları tabii ki hepimiz biliyoruz.

classixc dedi ki...

bu kadar
!! PROFESYONEL !! birisi bize fazla abi. anlayan anlamayanlara anlatsın demeyecegim hala bu adamı anlamayan varsa degil futbol izlemek , yorum yapmak gitsin evinde örgü örsün !

mischa dedi ki...

Evet emre gibiler kolay gelmiyor ama kolay da gidiyorlar. Sizden de kolayca gidebilir, doğuştan Fb'li olmasına rağmen. Ne de olsa profesyonel!!!

Related Posts with Thumbnails