20 Nisan 2010 Salı

Inter - Barcelona



Şampiyonlar ligi yarı final heyecanı bugün başlıyor .Daha önce gruplarda karşı karşıya gelen Inter ve Barcelona bu kez yarı finalde kozlarını paylaşacaklar. Volkan patlamasından dolayı uçuşlar iptal olunca Barcelona teknik ekibi yaklaşık 12 saat süren bir yolculukla Milano'ya varmış. Bu süre zarfı içinde herhalde Guardiola Inter'i analiz edecek daha çok vakit bulmuştur. Mourinho cephesinden ise "Guardiola için dünyanın en iyi teknik adamı diyebiliriz" açıklaması gelmiş.

Açıkçası bu karşılaşmadan hiç bir beklentim yok. Inter ve Barcelona sahaya kaybetmemek için çıkacak. Barcelona Arsenal ve Stuttgart maçlarına ziyade daha kontröllü oynayacaktır. Inter ise gol yemeden duran toplarla ve kontra ataklarla gol bulmaya çalışacaktır. Mourinho çalıştırdığı takımlarda sahasında en son 23 şubat 2002'de Beira-mar'a karşı mağlubiyet tatmıştı kendi evinde. Ondan sonra Mourinho deplasmanından 3 puanla dönen çıkmadı.Bugünde çıkmayacak kanaatindeyim.

Öte yandan Star TV alınan tepkilerden hiç bir sonuç çıkarmamış. Ve bu akşam maçı yayınlamak yerine reyting rekorları kıran Papatyam dizisinin yeni bölümü var.

Kaçırmayın!




Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails