9 Ağustos 2009 Pazar

Hoşgeldik...














Evet yeni bir beyaz sayfa ile sizlerin karşısındayız efenim. Diyeceksiniz ki sizde nereden çıktınız, neden çıktınız? Hemen cevaplayarak ilk yazımıza giriş yapalım o zaman:

Bu blogun çıkışı sıradan bir olay aslında (aslında her şey biraz sıradandır ya neyse) sıkı bir blog okuru olan ben, artık okumanın beni kesmediğini bunun yanına birde yazmayı eklemem gerektiğini düşünür olmuştum ama bir eksik vardı. Bu konuda bencil olup tek başıma yazarlık yapmaktansa yanımda futbol bilgisine ve yazım gücüne inandığım birine ihtiyacım vardı. Bu kişinin kim olacağına dair arayışım sonucunda tamda aradığım profile uyan (her ne kadar takım sempatimiz hiç uymasada) caki101 (Çağlar)'ı bulmam ve onunda sağolsun bu önerimi geri çevirmemesi sonucunda blogun açılması için hiç bir engel kalmamış olmuştu. Kısa hızlı bir süreç sonrasında da blogumuzun ismini yine sağolsun Çağlar bulmuştur. İşte kısaca nereden çıktığımız sorusuna cevap budur.

Neden çıktığımız konusuna gelecek olursak:

Yazmak güzel şeydir, hele ki ilgi alanın olan bir şey hakkında yazıyorsan; yazabiliyorsan. Futbol hemen hemen her erkek için önemli uğraş ama bizim için uğraştan öte bir tutku. Kuşbakışı bakarsak olaya; blogları seviyoruz, yazmayı seviyoruz, futbolu seviyoruz. Müthiş bir kombinasyon. O zaman dedik ki blog açalım, futbol yazalım. İşte neden de budur. Tabii ki arada futbol harici yazılarımızada rastlayacaksınız.

İçerik olarak ülkemiz ve dünya futboluna dair her şey olacaktır.

Yeni olan her şeye destek şarttır. İyi - kötü tüm eleştirilerinize her zaman açığız. Blogumuzda zamanla çok daha iyi olacaktır, hem içerik hem görsel açıdan.

Yazımızı klasik replik ve bir teşekkürler bitirelim:

" Bizi izleyin..."

Ve bu önerimi kabul ettiği için Çağlar'a teşekkürlerimle...

Yeni bir yazıda görüşmek üzere...


Erdal HAKYEMEZ

1 yorum:

noname dedi ki...

Açılış için gayet güzel bir yazı yazmış olan blogdaşıma teşekkürler, uzun bir yol olması dileğiyle ;)

Related Posts with Thumbnails