17 Ağustos 2009 Pazartesi

Trabzonspor Taraftarı














Henüz 2. haftayı geride bıraktık ama Trabzonspor'un son maçını kaçıncı hafta olduğunu bilmeden izlesek ve bir tahminde bulunsak ligin son haftaları ve Trabzonspor küme düşüyormuş sanabilirdik. O denli ağır tepkiler vardı. Maçı izlerken kulağıma gelen bir kaç tezahurat:

" Yönetim istifa. "
" Fatih Tekke "

vs.

Trabzon taraftarı hakkaten ağır davranıyor, 2. hafta da böylesine tepki verilmez. Onlar da biliyorlar ki takımlarının hafta içi Avrupa Ligi maçı var ve futbolcularda bunun heyecanı var. Duyarlı futbol izleyicisi olmayı öğrenmeliyiz, eleştirirken bile işlevsel tezahuratlar her zaman daha makûldur unutulmamalı.

Yönetimi beğenmeyebilirsiniz, teknik adamı beğenmeyebilirsiniz, futbolcuları beğenmeyebilirsiniz eleştirmek hakkınız fakat 2. haftadan böylesi ağır eleştirmek hakkınız değil maalesef. Daha duyarlı bir Trabzonspor taraftarı izlemek dileğiyle.

1 yorum:

Batu dedi ki...

Ts taraftarını anlamak zor.Geçen sene takımın son haftaya kadar şampiyonluğu kovalamış.Hatta evinde kaybettiği saçma sapan puanlarla şampiyonluğu kaybetmiş.Sezona Sivasspor gibi geçen sezonun ikincisi bir takımı yenerek başlamış sen yönetim istifa diye bağırıyorsun.Bunun adı nankörlüktür.

Related Posts with Thumbnails