9 Mayıs 2010 Pazar

Helal Olsun #2

wwwextensor blogu sıkı futbol blogu takipçilerinin hepsi bilir. Sinan arkadaşımızın blogu. Galatasaray - Antalyaspor analizi yaptığı başlığında bizim Türkiye Kupası geyikleri arasında yer alan ve son maçlarında Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının söylediği "Fener gol gol gol 30 sene oluyor" tezahüratına kapak niteliğinde bir cevap vermiş. Yani kendi taraftarına yanlış yapıyorsunuz diyebilmiş, keşke herkes böyle objektif bakabilse.

Ve bizden naçizane helal olsun alan yazının o kısmı:

"Son olarak maçtan önce "Fener gol gol gol 30 sene oluyor" tezahuratı aptalca.
Açta götüne gül derler adama.
Sen kupada yarı final görememişsin, ligte formalite maçı oynuyorsun. İkisinde de final oynayan adama aa başaramadın diye gülüyorsun.
Eee önce kendine bak sonra başkalarıyla alay et."

Yazını tamamı için:


http://wwwextensor.blogspot.com/2010/05/galatasaray-antalyaspor-1-2.html

1 yorum:

BurGülEm dedi ki...

Gercekleri görebilen galatsaraylilarin oldugunu görmek sevindirici. Lakin bu durum cok azini kapsiyor. Trabzonspor-Fenerbahce final macinda seyrettigim kafedeki tüm gsliler trabzonu destekliyorlardi. Trabzonun kazanmasi halinde Uefa kupasina bir öneleme fazla oynayacaklarini ya bilmiyorlar yada önemsemiyorlar. Fenerbahcenin yenilmesi onlar icin sampiyon olmaktan daha önemli olmali. 10 yildir yenemedikleri takimin baska takima yenilmesinde huzur ariyorlar olsa gerek.

Related Posts with Thumbnails