9 Mayıs 2010 Pazar

Kaldı 1! Sabırsızlanıyoruz

- Belkide sezonun en kolay galibiyetlerinden biri oldu.

Futbolcularımız pek fazla efor sarfetmeden - bunda gollerin dakikalarının katkısı büyük - bu zorlu deplasmanda kazanmayı bildi.

Lemerre ve Özat maçı kanatları kullanarak kendilerine çevireceklerini düşünmüş ama İlhan bu hücumlar için doğru adam değil. Ve tabii ki Rothen bir şeyler yapmaya çalışsada, Mehmet Çakır'ın etkisizliğide zaten bu düşünceyi eyleme geçirmeye izin vermedi.

- Ümit Özat. Seni severdik, sayardık. Ama sırf yönetimle aran kötü diye şu çirkeflikleri yapman, anneler gününde bariz ofsayt olan bir pozisyon için hakemin annesini malum sıfatla nitelendirmen inan ki tüm birikimini yok etmek için yeterli sebep. Yazık ettin kendine, artık sana saygı duyulmasını bekleme. Bu hırsla evet belki Ankaragücü'nün başına geçersin ama daha fazlası senin için hayal artık.

- Hürriyet Alex çıktıktan sonra da mı onu markaj etti? Ondan sonra göremedim de.

- Mehmet 32 haftada yapamadığını 33. haftada yaptı ama tamda zamanında yaptı. Hani ilaç gibi gol derler ya öyle oldu, maçı rahatlatan o goldür.

- Guiza golünde şanslıydı. Serkan'a çarpmasa top kaleye paralel gider, birisi uzaklaştırırdı. Ama golden sonraki sevincin, armamızı öpüşün helal olsun dedirtti. Bende öptüm seni.

- Cristian bu gol senin vitrinin için iyi olacak yiğidim.

- Ankaragücü'nden bu maçtaki performansları itibariyle hiç kimse 3 büyüklerde oynayamaz.

 Zor dediler, kolay geçtik. Kimilerine de güzel kapak oldu. Kaldı 1! Sabırsızlanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails