4 Mayıs 2010 Salı

Siz Etikseniz Biz Kaçığız!

Hani olur olmaz futbolun etiğinden, ahlakından bahsedip Fenerbahçe'yi, Aziz Yıldırım'ı, yöneticilerimizi hatta zaman zaman biz taraftarları suçluyorsunuz ya siz.

Siz yani Adnan Polat başta olmak üzere Yıldırım Demirören ve yandaş tüm futbol tayfası. Gülüyoruz size.

Siz değil miydiniz "Kupayı biz alalım şampiyon Galatasasaray olsun diyen", siz değil miydiniz vasıfsız birinin ortaya attığı sallama kurala inanıp federasyona başvuruda bulunup rezil olan, siz değil miydiniz bunun gibi nice söylemleri böyle kritik zamanlarda medyaya yansıtan?

Ve bu sene. Adnan Polat bey yine çıkmış "Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyoruz, ezeli rakibimiz bizi şampiyonluk sayısında geçmesin." diyor. Mantığa bak hele, evcilik oynuyoruz sanki. Bu nasıl bir söylemdir yahu. Sanane arkadaş, sen şampiyon olamıyorsan başkasının şampiyon olmasını nasıl istiyorsun? Pes vallahi.

Söyleyin yahu söyleyin siz değildiniz de kimdi bunlar?

Ve bunlara karşın BİZlerin söylemleri ve yaptıklarını söyleyin? Haydi söyleyin!

Aaa bir de yukarıdaki fotoğraf ve lig bitmeden yapılan bir açıklama var. 1 hafta var ligin bitmesine ezeli rakibinin gerisindesin açıkalama yapıyorsun haftaya 20.45 de şampiyonuz diye. Neye güvenerek? Ya da aynısını Aziz Yıldırım deseydi ve biz şampiyon olsaydık o durumdayken, neler yapar neler söylerdiniz?

Siz etiksiniz, siz doğrusunuz, tek gerçek sizler bütün yalanlar bizleriz değil mi?

Siz etikseniz biz kaçığız!

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails